2014 Gelinlik Modelleri
12 February 2014

Düğün hazırlıkları yapan gelin adayları için en önemli parça kesinlikle gelinliktir. Her gelinin hayal ettiği bir gelinlik modeli kesinlikle vardır ama iş ne zaman ciddiye biner ve gelinlik arayışı başlar o zaman yapılan denemelerde hayal edilen ile tercih edilen arasında genelde fark olur 🙂 O nedenle bol bol model inceleyip denemek de yarar var diyebiliriz.

Dünyaca ünlü markaların gelinlikleri yanında tasarım modelleri de bulmak mümkün internette. Bu nedenle sizin için bir seri yapmaya karar verdim hazır 2014 sezonu düğün hikayesi fotoğraf çekimleri için görüşmelere başlamış, gelinlerimle bu konuları ve detayları konuşurken…

İlk paylaşımı masalsı tasarımı ve dantel kullanımı ile zarif bir çizgi yakalayan Rosa Clara marka gelinlikler ile yapıyorum. Abartıdan uzak çizgisi ile sade ama şık olmak isteyen gelin adaylarının tercih edebileceği modeller özel dikime de uygun gözüküyor. 2014 gelinlik trendlerinde ilgimi çeken sırt detaylarında ki vuruculuk oldu. Sırt dekoltesinin dantelle kombinlendiği tasarımları ben çok begendim bakalım siz nasıl bulacaksınız.

 

 

 

 

 

Yazar: Burcu Çalışkan | Yorum yok | Kategori: Evlilik Hazırlıkları

Yorum Bırakmak İçin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *