Yetenekli Bayanlar İşbaşında :))
02 December 2010

Bugün size iki yetenekli arkadaşımdan bahsetmek istiyorum. Biri bu gördüğünüz şeker cupcakeleri yapan Kurabiye Ağacı adlı blogun sahibesi Yakut. Biz onunla yakışıklı Efeciğimin çekimi vasıtasıyla tanıştık. Eşiyle beni çekim yapılacak eve götürmek için geldiklerinde hem güleryüzleri hem hoş sohbetleri ile yolun nasıl geçtiğini anlamamıştım. Bu pozitiflikle başlayan tanışmamız onunda blog dünyasına girişiyle yaptığı cici şeyleri görmemi sağladı. Blogunu keyifle okumanızı sağlayacak esprili anlatımı için ziyaret etmenizi öneririm :))

Bugünün bir diğer konuğu ise Sevgili Elif. Kayracığıma yaptığı birbirinden güzel doğum günü konseptlerinden sonra yaptıklarını paylaşmak ve ulaşılabilir olmasını olmasını sağlamak için Parti Tükkanı’nı açtı bir süre önce. Hem iş hem annelik hem de bu tür güzelliklere yetişebildiği için kendisini ayrıca tebrik ederek yaptıklarını bir görmenizi öneriyorum :)) 

Blog dünyasının en hoş yönlerinden biri de güzel şeyleri paylaşmayı öğretmesi sanırım. Bir çoğunuzun yaptığı gibi bende hoşuma gidenleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim :))))

Yazar: Burcu Çalışkan | 7 Yorum | Kategori: Dekorasyon, İçimden Gelen

Yorumlar
Yorum Bırakmak İçin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *