Düğün Hikayesi; Melda & Erkan
12 August 2011


Bu yaz sürekli yeni kahramanlarım ve hikayelerim var derken hani nerede bu fotoğraflar diyenleriniz oluyor evet haklısınız yoğunluktan blogum ve Burcu Çalışkan Photography’i  ihmal ettim ama gördüğünüz gibi hafifletici nedenlerim var :))

Bugün sizleri Aija Otel’in harika boğaz manzarası ve ambiansında yaptığım bir çekimin kahramanları ile tanıştırmak istiyorum. Gerçi siz Melda ve Erkan ‘ı nişan töreni fotoğraflarından hatırlayacaksınızdır. Güzeller güzeli gelinim ve yakışıklı damadımla yine çok keyifli bir çekim yaptık. Tüm hazırlıkların otelde ailenin diğer üyeleri ile yapıldığı günde heyecan ve yağmur stresi olsada daha ilerleyen saatlerde açan hava, etkisini azaltan rüzgar ile süper bir düğüne şahitlik ettim. Ayrıntıcı gelinimizin makyajı büyük bir titizlik ile yapılıp gelinliğini de giydiğinde güzelliği zaten işimi oldukça kolaylaştırdı, ben sadece deklanşöre bastım diyebilirim :))

Hadi gelin bu güzel günün ayrıntılarına birlikte bakalım hatta buradan daha fazlasına da…













Bu arada bu güzel pasta Ayşem ve Neslihan’ın ellerinden çıktı söylemeden edemeyeceğim :))

Sevgili Melda ve Erkan’a ömür boyu mutluluklar dilerken Burcu Çalışkan Photography de ki yeni hikayelerde buluşmak üzere diyorum :))

Yazar: Burcu Çalışkan | 3 Yorum | Kategori: Düğün Hikayeleri, Fotoğraf

Yorumlar
Yorum Bırakmak İçin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *